Wij gebruiken cookies . Akkoord

Elise van Loon

“ Young children are wonderfully confident in their own imaginations ... Most of us lose this confidence as we grow up” - Ken Robinson, The Element.

Het stimuleren van talenten en de creatieve ontwikkeling van het kind is in mijn optiek net zo belangrijk als rekenen en taal. Ieder kind moet gelijke kansen krijgen om deze talenten te ontdekken. Door te luisteren naar het kind ontdek ik waar zijn kwaliteiten liggen. In het coachen leg ik de nadruk op deze kracht en hoe we dit optimaal kunnen gebruiken.

Vertrouwen is voor mij het sleutelwoord. Door respect te hebben voor- en vertrouwen te hebben in deze talenten, krijgt het kind vertrouwen in zichzelf, zijn omgeving en de wereld. Hierdoor ontstaat er ruimte voor openheid en leren. Als coach dien ik als ondersteuning voor het kind en de ouder gedurende dit proces.

Specialisaties

  • JongerencoachMijn specialisatie ligt vooral in het coachen van de jongere. Jongeren intrigeren me. Door mijn jonge leeftijd, spreek ik dezelfde taal als de jongere en hierdoor voelen zij zich snel begrepen. Door erkenning en respect ontstaat ruimte voor leren en ontwikkelen.
  • Talentontwikkeling – Ik ben gespecialiseerd in het ontdekken van de talenten van kinderen en jongeren. Ik ga samen met het hen op zoek naar een manier om hun talent vorm te geven. Wat wil je met jouw talent? Wat is je droom en hoe bereik je dit? Door het kind/ de jongere zelf concrete en haalbare doelen te laten stellen en hem als coach te ondersteunen worden talenten op die manier ontwikkeld. Dit gebeurt bij ieder kind op zijn eigen manier in een daarbij passend tempo.
  • Theatercoach/cultuurcoach – Als CMV ‘er ben ik gespecialiseerd in theater en cultuur. Activiteiten waar u aan kunt denken is het opzetten van een musical of theaterreeks voor bijvoorbeeld op scholen. Daarnaast houd ik me ook bezig met het geven van theaterworkshops vaak met een bepaald (maatschappelijk) thema.
  • Onderwijsassistente – Opgeleid als onderwijsassistente, kunt u mij hiervoor ook inhuren. Denk aan het verzorgen van de extra ondersteuning op school, maar ook het voor het uitvoeren van verschillende arrangementen, welke door mij alleen, of samen met Carolien uitgevoerd kunnen worden.

Zowel ouders als scholen en andere instellingen kunnen gebruik maken van mijn specialisaties.
Interesse? Stuur een mailtje naar info@carokindercoach.nl

Ervaring
Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf
Sinds 2013 werkzaam bij Caro:
Trainingen Samen Blij
Rugzakbegeleiding cluster 3 (cp/dcd, epilepsie)
Kinder- en jongerencoaching
Caro’s Knapzak

Opleiding
HBO Culturele en Maatschappelijke Vorming. Hier heb ik vooral geleerd hoe ik mensen ondersteun in hun persoonlijke ontwikkeling en hoe ik mensen stimuleer maatschappelijk betrokken te zijn en op te komen voor hun eigen belangen.
Opleiding tot kindercoach – Tea Adema
Onderwijsassistente (hierdoor ook ervaring in het werken met kinderen in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs)
Opleiding Theater/spelcoach

Elise van Loon
elise@carokindercoach.nl

Elise

Laatste tweets

Contact

Caro kindercoach & begeleiding
Carolien Munters
Hoofdgraaf 34
4281 NP Andel

Telefoonnummer: 062 038 0336
E-mailadres: info@carokindercoach.nl