Wij gebruiken cookies . Akkoord

Onze visie

"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid."
- Albert Einstein

Ieder mens is bijzonder. Elk met onze eigen krachten en kwaliteiten vormen we een prachtige wereld. Respect voor elk van deze bijzondere mensen is voor ons vanzelfsprekend, want samen vormen we de maatschappij. Openheid vinden wij in deze zeer belangrijk, want je kunt pas werken naar oplossingen, als je transparant kunt zijn over de situatie. Een vanzelfsprekend gevolg is een nauwe samenwerking met alle betrokkenen. “It takes a village to raise a child”

“Wat ik later wil worden? Mezelf”

Wij vinden het belangrijk om het kind te stimuleren zichzelf te zijn, zodat hij vol vertrouwen in zichzelf én de ander een mooi leven tegemoet gaat. Ondersteuning naar zelfontplooiing, is wat Caro biedt. Wij helpen een ieder die met kinderen werkt graag vooruit, om die kinderen te ondersteunen in het doorlopen van een optimale ontwikkeling. Wat heeft dit kind, met dit karakter en deze kwaliteiten en talenten, in deze situatie en in deze omgeving nodig? Wat heeft dit kind nodig om verder te ontwikkelen?

Elise van Loon en Carolien Munters

IMG_5488vierkant

Laatste tweets

Contact

Caro kindercoach & begeleiding
Carolien Munters
Hoofdgraaf 34
4281 NP Andel

Telefoonnummer: 062 038 0336
E-mailadres: info@carokindercoach.nl