Wij gebruiken cookies . Akkoord

De visie van Caro

“Human communities depend upon a diversity of talent, not a singular conception of ability” - Ken Robinson

Ieder mens is bijzonder en tegelijkertijd gelijkwaardig. Elk met onze eigen krachten en kwaliteiten vormen we een prachtige wereld. Respect voor elk van deze bijzondere mensen is voor ons vanzelfsprekend, want samen vormen we de maatschappij. Openheid vinden wij in deze zeer belangrijk, want je kunt pas werken naar oplossingen, als je transparant kunt zijn over de situatie.

Een vanzelfsprekend gevolg is een nauwe samenwerking met alle betrokkenen. “It takes a village to raise a child”

Wij hebben ons ooit laten vertellen dat een kind voor 90% ‘klaar’ is, wanneer hij geboren wordt. Alles wat je als ouder of verzorger hoeft te doen, is hem uit te dagen zichzelf te worden. Zijn karakter en zijn talenten hoef jij niet te vormen, het kind heeft het al in zich. Help je kind zichzelf te ontplooien. Maak deuren open, daag hem uit en leer hem alles wat je kan om beter om te kunnen gaan met alles wat de wereld te bieden heeft. Stimuleer je kind zichzelf te zijn, zodat hij vol vertrouwen in zichzelf én de ander een mooi leven tegemoet gaat.

“Wat ik later wil worden? Mezelf”

Ondersteuning naar zelfontplooiing, is wat Caro biedt. Wij helpen een ieder die met kinderen werkt graag vooruit, om die kinderen te ondersteunen in het doorlopen van een optimale ontwikkeling. Wat heeft dit kind, met dit karakter en deze kwaliteiten en talenten, in deze situatie en in deze omgeving nodig? Wat heeft dit kind nodig om verder te ontwikkelen?

Elise van Loon en Carolien Munters

IMG_5488vierkant

Laatste tweets

Contact

Caro kindercoach & begeleiding
Carolien Munters
Hoofdgraaf 34
4281 NP Andel

Telefoonnummer: 062 038 0336
E-mailadres: info@carokindercoach.nl