Wij gebruiken cookies . Akkoord

School & Caro

Ieder kind heeft recht op onderwijs dat bij hem of haar past. Wij begeleiden leerlingen, leerkrachten en schoolteams om dit te realiseren. Wij streven naar een effectief en passend zorgbeleid op iedere school, zodat er wordt aangesloten op de onderwijsbehoeften van alle leerlingen.

Een goede samenwerking tussen school, ouders en andere betrokkenen is belangrijk. Onze rol is het waterdicht maken van de pedagogische paraplu waaronder kinderen schuilen. Omdat de ontwikkeling van het kind voorop staat, streven wij naar goed contact en een goede afstemming. Door een eensgezind optreden van de opvoeders van het kind, kan er meer bereikt worden. Wij staan voor transparantie en openheid, voor een soepele samenwerking. Met de invoering van passend onderwijs zal er ook meer afstemming nodig zijn met de gemeente. Zo moet bijvoorbeeld het opgestelde ondersteuningsplan voor een leerling afgestemd worden met de gemeente. Ook hier kunnen wij een rol in spelen.

Scholen, besturen en samenwerkingsverbanden kunnen bij Caro terecht voor verschillende vormen van begeleiding in het onderwijs:

Leerlingbegeleiding
Remedial teaching
Kindercoaching
Jongerencoaching
Samen Blij Trainingen
Brain Blocks
Workshop 'Onze klas = een fijne groep'
Workshop 'Naar de brugklas'
Voorschotbenadering
Leerlingbegeleiding - overig

Lerarenbegeleiding
Co-Teaching
Consultatie (PAB)
Ambulante begeleiding
Preventieve begeleiding

Schoolbrede begeleiding
Opstellen groepsplannen
Implementeren en uitvoeren groepsplannen
Coördinator nieuwe methode
Coördinator Sociaal Emotioneel Leren
Coördinator licht arrangement
Coördinator medium arrangement

Workshops
Workshop Opstellen OPP
Workshop Opstellen Handelingsplan
Workshop Grip op de Overblijfgroep

Indien u geïnteresseerd bent in één of meer van de begeleidingsmogelijkheden, kunt u het aanmeldingsformulier op de desbetreffende pagina invullen. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook bellen of mailen voor vrijblijvende informatie, of om een kennismakingsgesprek/intakegesprek te plannen. In dat gesprek bekijken we de mogelijkheden. We stellen dan een offerte op en na tekenen van de offerte kan begonnen worden met de begeleiding.

Laatste tweets

  Contact

  Caro kindercoach & begeleiding
  Carolien Munters
  Hoofdgraaf 34
  4281 NP Andel

  Telefoonnummer: 062 038 0336
  E-mailadres: info@carokindercoach.nl