Wij gebruiken cookies . Akkoord

Workshop Uw kind & ...

Wat?
Uw kind & Angst: Een monster onder het bed, een spook in de gang, bang om dood te gaan of bang dat papa en mama uit elkaar gaan. De angsten van kinderen lopen uiteen. Hoe ga je hier als ouder of begeleider nu het beste mee om? Waar leren de kinderen het meeste van en hoe begeleid je het kind om zijn angsten te kunnen overwinnen?
Uw kind & Grenzen: We hebben niet altijd zin om consequent te zijn. Gelukkig is dat ook helemaal niet erg. Alsof onze ouders altijd consequent waren! Het is onmogelijk. Gelukkig maar, want we zijn mensen. Maar grenzen stellen is wel van wezenlijk belang voor de ontwikkeling van het kind. Waarom is dat? En hoe doe je dat zonder het gevoel te hebben dat je steeds politieagent speelt?
Uw kind & Boosheid: Van ontploffingen tot boze reacties. Boos zijn is gezond, het helpt ons onszelf beschermen. Kinderen moeten wel leren hoe ze hiermee om kunnen gaan. Wat kun je als ouder of begeleider het beste doen als het kind boos is? En hoe leer je hem op een goede manier boos te zijn, terwijl dat voor volwassenen al heel moeilijk is?
Uw kind & Taalontwikkeling: Taal is vaak meer dan je denkt. Taal is communiceren, jezelf uitdrukken, voor jezelf op kunnen komen op een goede manier, luisteren, woordenschat, een gesprek voeren, duidelijk zijn, begrijpen en begrepen worden. De taalontwikkeling van een kind begint al vroeg. In deze workshop leer je hoe je de taalontwikkeling al vanaf jongs af aan kunt stimuleren.

Voor wie?
Ouders en andere geïnteresseerden die willen weten hoe ze het beste met angsten van kinderen om kunnen gaan.

Hoe lang?
De workshops duren 1,5 uur.

Wanneer?
Houd Facebook in de gaten voor nieuwe data.
Wanneer ingekocht door instanties: op aanvraag.

Kosten:
De workshop kost €10 per deelnemer. Elke mede-ouder die meekomt betaalt €5.
Wanneer ingekocht door instanties kost de workshop €240 exclusief BTW (€240 + 21% BTW = €290,40 inclusief BTW).

Waar?
In de praktijk aan de Hoofdgraaf 34 te Andel
Wanneer ingekocht door instanties op een locatie naar keuze.

Door wie?
Carolien Munters

Laatste tweets

  Contact

  Caro kindercoach & begeleiding
  Carolien Munters
  Hoofdgraaf 34
  4281 NP Andel

  Telefoonnummer: 062 038 0336
  E-mailadres: info@carokindercoach.nl