Wij gebruiken cookies . Akkoord

Privacy- en cookieverklaring

Caro Kindercoach & begeleiding

In deze privacyverklaring kun je lezen wat wij doen met persoonsgegevens en hoe deze beschermd worden.

Identiteit
Caro kindercoach & begeleiding
Praktijk voor remedial teaching, kindercoaching en begeleiding
Hoofdgraaf 34
4281 NP Andel
info@carokindercoach.nl
0620380336

Doeleinden
Uw persoonlijke gegevens worden verzameld middels het contactformulier op de website, of via het intakeformulier dat u in heeft ingevuld. Deze persoonlijke gegevens worden gebruikt om de begeleiding aan uw kind optimaal vorm te geven, contact met u op te kunnen nemen aangaande uw kind en om facturen naar te verzenden. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld en worden niet gebruikt om nieuwsbrieven of reclame naar te verzenden. Soms vraagt de situatie erom dat gegevens doorgestuurd worden naar bijvoorbeeld school of een andere begeleider. In dat geval wordt er altijd eerst nadrukkelijk om toestemming gevraagd.

Cookies
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Google analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Facebook en Twitter
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens
Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

Indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen. Dit kun je doen bij autoriteit persoonsgegevens: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Verwijderen van cookies
In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Meer informatie over cookies
Op de volgende websites kun je meer informatie over cookies vinden:

ICTRecht: Achtergrond Cookiewet
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?
Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: “Cookies verwijderen
Consumentenbond: “Cookies uitschakelen

Beveiliging
Onze website is beveiligd met een SSL certificaat. Dat kunt u zien aan het groene slotje in de adresbalk van de internetbrowser.

Laatste tweets

Contact

Caro kindercoach & begeleiding
Carolien Munters
Hoofdgraaf 34
4281 NP Andel

Telefoonnummer: 062 038 0336
E-mailadres: info@carokindercoach.nl