Wij gebruiken cookies . Akkoord

Kinderen & Caro

Lieve Carolien. Bedankt voor alle hulp en zorg. Ik kan nu beter met rode en groene gedachtes omgaan. Ik vind het fijn dat je me geholpen hebt. Ik heb veel nieuwe woorden geleerd en nu denk ik optimistisch. Ik vond dat heel fijn en ik blijf eraan denken.
Gr. Femke (12 jaar)

pasfoto-jpg

Ik vond het heel erg leuk. We hebben veel geleerd. Zoals stevig staan en "nee" durven zeggen. Ook rustig reageren op dingen, heb ik geleerd.
Groetjes Britte. 10 jaar.

Ik heb geleerd om steviger in mijn schoenen te staan en om tevreden te zijn met mijn cijfers. Het was heel leuk en gezellig.
Jasmijn. 11 jaar.

Ik ben bij Carolien en Elise geweest en ik heb geleerd om nee te durven zeggen tegen kinderen als ik het niet wil. Het was heel gezellig en het was heel leuk.
Loes. 12 jaar.

Ik heb geleerd beter te plannen en ik vond het een hele leuke cursus.
Thijs. 10 jaar.

“Van alles wat we bij Caro’s Knapzak hebben gedaan vond ik het koekjes bakken het leukst! Ik houd van koken. Ook houd ik ervan om in de natuur te zijn, buiten spelen als het mooi weer is bijvoorbeeld. Ik ben goed in samenwerken met anderen, ik vind dat fijner dan alleen werken. Ik maak ook graag veel grapjes!”
Milou. 5 jaar

Bedankt dat je me geholpen hebt met het omgaan met gevoelens van anderen kinderen.
Ik ga weer gezellig om met het meisje wat eerst onaardig deed, waar ik me heel vervelend bij voelde. Maar ik kan me nu inleven waarom anderen soms iets doen.
En ik doe nog steeds iets met de schildpad, pauw en de leeuw, als me dit niet goed lukt dan herinnert mama mij er aan.
10 jaar

Lieve Carolien,
Hier Quinten: Ik wil je van harte bedanken voor de fantastische hulp. Het was heel leuk bij jou en het was ook heel leerzaam. Dankzij jou heb ik nu meer vrienden en kan ik naar het Altena college. Ik ben er supertrots op en ik voel me blij!
Liefs, xxx Quinten (12 jaar)

Hoi,
Carolien heeft mij goed geholpen met mijn rekenen en spelling. Door het hulpmiddel van de vier beren kan ik nu goed controleren of dat ik mijn rekenwerk goed heb gemaakt. En nu kan ik ook zeggen dat ik trots ben op mijn rekenwerk. Ik heb ook heel veel handige tips geleerd hoe ik dat moet aanpakken.
Groetjes Britt (12 jaar)

pasfoto

Hoi Carolien, bedankt voor de fijne, leuke en leerzame trainingen. Ik durf nu voor mezelf op te komen en als ik een toets heb, denk ik aan jouw groene gedachtes.
Groetjes Britt (10 jaar)

Ik heb veel geleerd over de schildpad en de pauw en de leeuw. Het was echt super!
Naomi, 7 jaar

naomi-van-dalen-pasfoto
naomi-pasfoto

Hallo Carolien, fijn dat je me geholpen hebt. Het was heel leuk. Het leren was leuk en de bal gooien was leuk. Vooral het klokkijken kan ik nu en dat is handig. Ik lees nu meer als een schildpad.
Naomi, 9 jaar

Carolien heeft mij geholpen om te vergeten om snel en gehaast te lezen, zoals ik het op de basisschool had geleerd. Ze heeft me geleerd om opnieuw te leren lezen, maar dan sloom. En als je kijkt hoe mij dat geholpen heeft, is niet te geloven! Ik zeg: bedankt Caro! Ik ben Rick. Ik ben 13 en HAD!! een leesprobleem.
Rick, 13 jaar

pasfoto-louise2

Lieve Carolien, dank je wel voor je hulp. Ik vond het heel gezellig in die drie jaar! Ik vond het fijn als je me met de gym helpt! Nu heb ik wat geleerd van het Kids Skills boek. Ik hoop dat we elkaar na de vakantie nog kunnen zien. En ik vind het wel erg jammer dat ik niet meer met je werk. Fijne zomervakantie en we zien elkaar volgend jaar weer!
Groetjes Louise (9 jaar)

Hoi,
Ik had het op school nooit zo naar mijn zin.
Ik werd veel geplaagd en wel eens beledigd, daardoor had ik weinig zelfvertrouwen.
Carolien heeft mij geholpen om met goede gedachtes een schild om me heen te maken en me zo te kunnen verdedigen tegen opmerkingen.
Het klinkt als of ik in therapie ging, maar samen met Carolien was het heel gezellig.
We speelden gewoon een spelletje en zelfs dat helpt!
Ik wil je heel erg bedanken!
Ezra (11 jaar)

Ik vond het echt super leuk en leerzaam.
Door de hulp van jou had ik een cito score van 532.
Ik ben ook vooruit gegaan met begrijpend lezen en ik hoop dat ik nu ook beter ga presteren volgend jaar op de middelbare school.
Groetjes Thijmen B (11 jaar)

Hoi Carolien
Ik vond het erg leuk bij je, en je bent erg aardig.
Je hebt me goed geholpen, het ergste is over.
Ik probeer de gele pet veel op te zetten.
Groetjes Liselotte (7 jaar)

Pasfoto

Ik vond het heel leuk.
Ik heb veel geleerd: plussommen, minsommen, keersommen, heel veel!
Ik kan veel beter rekenen!
D. 7 jaar

Ik vond het leuk en ik heb veel geleerd.
Minsommen en plussommen.
Ik vond het leukste met de bal.
M. 7 jaar

pieter pasfoto

Ik ben bij Carolien geweest omdat ik moest leren om niet op de klok te kijken.
Ze heeft het me heel goed en duidelijk uitgelegd.
En ik vond het erg leuk.
Ik ben nu blij en ik ben rustiger.
Nu hoef ik er niet meer naar toe omdat ik het heel goed heb gedaan.
Pieter, 7 jaar

Hoi, ik ben bij Carolien geweest. Ik heb namelijk moeite met rekenen, zoals klokkijken, sommen onder de 100 en de tafels. Daar heb ik allerlei truukjes voor geleerd. Nou, de groetjes van
Floor (10 jaar)

Floor 1
Pasfoto 2

Hallo ik ben Martin. Ik ben naar Carolien gegaan om taal en woordenschat te leren. Ik heb veel geleerd, zoals begrijpend lezen. Ik vond het lezen met Nieuwsbegrip het leukst: tekst lezen, hoofdzaken markeren en samenvatten.
Ik vind het leuk om naar Carolien te gaan, omdat ik veel leerde bij haar. Ik hoef nu niet meer naar Carolien, omdat ik taal en woordenschat heel goed kan nu.
Groetjes Martin (10 jaar)

Ik vond het leuk bij jou, vooral je kat is heel lief.
Leren is niet leuk. Maar bij jou toch gezellig.
Sem, 9 jaar

Hallo allemaal. Ik ben bij Carolien geweest.
Het was erg leuk. Ik heb veel van Carolien geleerd en ik heb er op school heel veel aan. Ze is erg goed in les geven.
Groetjes!!!!!!!!!!!!!!! van een tevreden
leerling, 9 jaar

Ik heb van Carolien veel geleerd. Op de basisschool had ik moeite met spelling en was bang voor citotoetsen. Carolien heeft mij geholpen met mijn faalangst voor de citotoetsen. Met spelling heeft zij mij geholpen om te begrijpen hoe de woordjes geschreven moeten worden en hoe ze in een zin moeten staan. Het was elke week gezellig om naar haar toe te gaan en veel te leren. Dankzij de hulp van Carolien kan ik nu naar de middelbare school van mijn keuze. Carolien is lief en aardig ik ging graag naar haar toe.
Jordy, 11 jaar

Bij de start van mijn HBO studie, liep ik tegen een aantal obstakels aan.
Er was veel literatuurstudie nodig voor het behalen van een bepaalde toets en daarbij werd geadviseerd om de literatuur samen te vatten. Steeds als ik dit wilde gaan doen, liep ik vast. Hetzelfde kwam voor bij het lezen van Engelse literatuur.
Een krantenartikel bracht me in contact met Carolien. Ik vertelde haar waar ik tegenaan liep en voor dat ik het wist mocht ik op intakegesprek komen. Carolien heeft daarna een behandelingsplan opgesteld en daarmee zijn we aan de slag gegaan. Ik heb heel veel van Carolien geleerd en daarnaast vond ik het fijn dat ze goed naar me luisterde, alles goed uitlegde en elke keer nam ze de tijd om met mij aan de slag te gaan. Carolien je bent een topper! Bedankt voor alles!
Serena

Laatste tweets

  Contact

  Caro kindercoach & begeleiding
  Carolien Munters
  Hoofdgraaf 34
  4281 NP Andel

  Telefoonnummer: 062 038 0336
  E-mailadres: info@carokindercoach.nl