Wij gebruiken cookies . Akkoord

Workshops

Workshop Opstellen OPP
Workshop Opstellen Handelinsplan
Workshop Grip op de Overblijfgroep

Kijk voor een uitgebreide beschrijving in de brochure (zie rechts het PDF bestand).
De workshops kosten allen €192 ex. BTW.

Workshop Opstellen OPP
Sommige leerlingen hebben een OPP nodig. Wij bieden ondersteuning in het in kaart brengen van onderwijsbehoeften van de leerling, aan de hand van de belemmerende en compenserende factoren middels de 5 velden van Sardes:

1. hoeveelheid aandacht/tijd (handen in de klas)
2. onderwijsmaterialen
3. ruimtelijke omgeving
4. expertise
5. samenwerking met andere instanties

In de workshop gaan de leerkrachten aan de slag met één specifieke leerling. Voor hen maken zij binnen de workshop een OPP welke zij later nog aan kunnen passen. In het kort, een snelcursus OPP schrijven.

Workshop Opstellen Handelingsplan
Een handelingsplan kan van toegevoegde waarde zijn voor de ontwikkeling van een leerling. Maar wat neem je in het handelingsplan op, hoe stel je goede doelen op en hoe evalueer je de doelen? Aan het einde van deze workshop hebben de deelnemers een handelingsplan opgesteld voor een leerling of groepje leerlingen.

Workshop Grip op de Overblijfgroep
Vaak worden voor de overblijfgroep vrijwilligers ingezet. Soms ervaren zij dat het best moeilijk is om grip te hebben op deze groep. Hoe zorg je voor duidelijkheid en rust tijdens het overblijven, zodat iedereen in alle rust zijn boterham op kan eten? In deze workshop leren de deelnemers hoe zij grip krijgen op de overblijfgroep.

Laatste tweets

  Contact

  Caro kindercoach & begeleiding
  Carolien Munters
  Hoofdgraaf 34
  4281 NP Andel

  Telefoonnummer: 062 038 0336
  E-mailadres: info@carokindercoach.nl